Share Picture

Fadderanmälan är i full gång!

Hej kära studenter!

 

Nu är det äntligen dags igen att anmäla sig till den mest fantastiska tid på året! Det är äntligen dags för FADDERANMÄLAN!!!

För att vi ska kunna skapa ett så grymt intro som möjligt behöver vi dig som fadder. En fadder hjälper de nya studenterna att lära känna Skövde, andra studenter och att få en grymt rolig vecka som varken dem eller ni kommer glömma. Du blir ett bekant ansikte, en förebild, en person som de nya förhoppningsvis känner att de kan vända sig till med stora & små frågor i studielivet.

För att bli fadder krävs det endast att du är registrerad på skolan samt har gått fadderutbildningen. Första delen kommer hållas 12/4 & 21/4, Del två kommer hållas 25/4 & 3/5. Var du fadder år 214 eller 2015 behöver du inte gå del 1.

Anmälan hittar ni här:http://his.se/Ar-student/bra-att-veta/Bli-fadder/ och är öppen till 20/4.

Har ni frågor kring vad det innebär att vara fadder, funktionär eller vill veta vilka vi är som sitter i introgruppen kom och mingla med oss kl 12.00 den 6/4 eller den 11/4 klockan 12-13 i D-huset!

Vill man vara med, men kanske inte som fadder och ha koppling till en speciell klass kan man vara funktionär och hjälpa till med allt praktiskt runt omkring, gå kvällsjour och hjälpa alla studenter istället för en viss klass. Som funktionär kommer man få ett speciellt funktionärskitt. Intresserad? Maila isåfall introgeneral@studentkaren.se

Har ni några frågor eller idéer om vad man kan göra under introt är det bara att höra av er till introgeneral@studentkaren.se eller grabba tag i mig, IntroGabby när ni ser mig i korridoren.

May the power of the Intro be with you!
//Introgeneral Gabby

Fadderknapp 1617 MSO