0707-170 886 info@studentkaren.se

Introduktion

 

 

 

Blir du ny student HÖSTEN 2017?

Blir du ny student VÅREN 2018?


 

Dags för funktionärsanmälning!

Vill man vara med, men kanske inte som fadder och ha koppling till en speciell klass kan man vara funktionär och hjälpa till med allt praktiskt runt omkring, gå kvällsjour och hjälpa alla studenter istället för en viss klass. Som funktionär kommer man få ett speciellt funktionärskitt. Intresserad? Maila isåfall introgeneral@studentkaren.se

 

Har ni några frågor eller idéer om vad man kan göra under introt är det bara att höra av er till introgeneral@studentkaren.se eller grabba tag i mig, när ni ser mig i korridoren.

 

Tillsammans gör vi Introt till det bästa under er studietid!

//Introgeneral Tiger

 


 Introgeneralen talar

Bild på introgeneral för 2017

Muppig bild på Introgeneral 2017

Hej allihopa, mitt namn är Tiger, också känd vid mitt riktiga namn, Oskar. Vad kul att ni hittat hit! Med faddrarna och funktionärers hjälp, tillsammans med skolan och alla de föreningar som främjar den studentikosa kulturen kommer jag sitta som er enfaldige och smått maktgalna Introgeneral. Har ni några frågor eller bara vill prata om någonting? Har ni en superbra idé som ni anser kommer göra introt till det bästa året någonsin? Kom och prata med mig, skicka ett email, lägg till mig på facebook, skrik det ut på gatan (kanske inte det sistnämnda). Jag tänker göra allt i min makt för att göra ditt intro det bästa som jag någonsin skulle kunna göra.

Hjälp mig göra introt till det bästa under er Studietid!

Introgeneral Tiger