0707-170 886 info@studentkaren.se

Safir

Safir är en sektion av Studentkåren på Högskolan i Skövde och ekonomistudenternas främsta förespråkare. Safir verkar för att studenterna skall få ut så mycket som möjligt under sin studietid, genom exempelvis att granska utbildningskvalitén, främja samarbetet och kontakten med näringslivet och se till studiemiljön i och omkring skolan. Safir grundades 2014 och blev under sitt första år utsedda till ”Årets Förening” av Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation, S.E.R.O.

Ordförande
Elisabeth Åkesson POL15
Jag sökte till Safir för att förra året satt jag i styrelsen som utbildningsansvarig och tyckte att det var så himla givande och utvecklande så jag ville söka detta året med men ville ha en liten utmaning så sökte till ordförande då man även sitter i kårstyrelsen och kan vara med och påverkar dem större frågorna för studenterna. Det roligaste med att vara engagerad i Safir och Studentkåren är den glädjen och inspiration man får från alla andra engagerade människor samt att man får möjligheten att göra skillnad.

KONTAKT: ordf-safir@studentkaren.se

Vice ordförande
Nora Elvin EKONG15
Jag sökte till Safir för att jag först och främst vill vara med och planera samt genomföra roliga aktiviteter för Högskolans studenter, men också för att jag vill fortsätta utmana mig själv och utvecklas som person.
Att engagera sig i Safir ger mig möjlighet att knyta många nya kontakter, via t.ex. årliga konferenser där man får möta och nätverka med andra engagerade ekonomstudenter samt företag från hela Sverige, eller genom olika evenemang. Konferenserna, att lyckas med ett större evenemang samt gemenskapen i styrelsen är nog det roligaste med att vara med i Safirs styrelse.
Att få arbeta ideellt med andra engagerade studenter förgyller min tid här på skolan och det arbete jag gör kommer vara givande för mitt framtida arbetsliv och sociala liv.

KONTAKT: vice-safir@studentkaren.se

Kassör
Andreas Brodd EKONG15
Jag sökte till Safir för att få en personlig utmaning
Det roligaste med att vara med i Safir är att man får diskutera saker och komma fram till lösningar tillsammans och att man får umgås med drivna studenter.

KONTAKT: kassor-safir@studentkaren.se

Marknadsföringsansvarig
Felicia Westman EKJUG14
Jag sökte till Safir då jag kände att jag kunde bidra med många idéer och tankar som kan gynna Safir som styrelse under 2017 samtidigt som jag får arbeta praktiskt med marknadsföring och virtuell design som är ett personligt intresse.
Det roligaste med att vara med i Safir är alla nya kontakter samt att jobba tillsammans med andra engagerade studenter.

KONTAKT: pr-safir@studentkaren.se

Näringslivsansvarig
Robin Pettersson POL16
Jag sökte till Safir för att få vara en del i utvecklingen av arbetet med bron mellan studenter och kommande arbetsgivare. Detta var en möjlighet till personlig utveckling och nya roliga minnen.
Det bästa med att sitta med i styrelsen är att få lära känna massa nya människor och få vara en del i den bästa styrelsen någonsin.

KONTAKT: naringsliv-safir@studentkaren.se

Introansvarig
Cecilia Nyqvist. EKONG13
Jag sökte till Safir för att utvidga mitt nätverk och hjälpa andra studenter till att få en bra studietid här på Högskolan i Skövde.
Det bästa med att sitta med i Safir är man lär sig nya saker och utmanar sig själv till tusen!

KONTAKT: introkommitte-safir@studentkaren.se

Utbildningsansvarig
Frida Sillrén, INEK16
Jag sökte till Safir eftersom jag ville vara med och hjälpa andra studenter att få en så bra studietid hör på skolan som möjligt! Jag sökte till utbildningsansvarig eftersom jag vill vara med och hjälpa elever att förändra saker de är missnöjda med, jag vill att eleverna på skolan ska känna att de har makt att förändra saker!
Det bästa med att vara med i Safir är det sköna gänget vi är i styrelsen! Det blir kul att gå på styrelsemöten och ha mycket ansvar och jobb när man har sköna människor med sig! Det är även en väldigt skön känsla att veta att man engagerar sig för att hjälpa andra!

KONTAKT: utbildning-safir@studentkaren.se

Utbildningsansvarig
Simon Wallin,  EKONG17
Jag sökte till Safir huvudsakligen pga 2 anledningar. Dels för att jag tycker studentkåren har en viktig och värdefull roll att spela på skolan och jag ville vara en del av den, men även för att jag ville ha erfarenheten av att sitta i en styrelse.
Den utan tvekan bästa sidan av att sitta med i Safir är dom underbara människor man lärt känna där och få jobba med dom. Ett otroligt roligt sätt att utöka sitt nätverk och få jobba med motiverade och engagerade personer.

KONTAKT: utbildning-safir@studentkaren.se

Evenemangsansvarig
Madde Broström, POL17
Jag sökte till Safir för att jag vill ha en roligare skoltid. Jag får möjligheten att påverka min egen och andras studietid till det bättre, samtidigt som jag får vara med och planera allt från fester till närverksträffar och har det galet kul under tiden. Det absolut bästa med Safir är sammanhållningen vi får med alla i styrelsen, alla människor vi träffar genom konferenser och resursdagar, där vi även får den fantastiska möjligheten att utvecklas på flera plan.

KONTAKT: event-safir@studentkaren.se

Ledamot
Stefan Radenkovic, EKONG17
Jag sökte till safir för jag vill förändra. Jag har varit del av skolan en längre period och har tagit del av mångas olika perspektiv. Detta har lett mig till att se de bra delarna; men även de dålig. Jag vill förbättra ekonomstudenternas förutsättningar – för de som läser nu, men även de som kommer sen. Jag vill se till att göra en påverkan som leder till en förbättrad situation både under och efter studietiden för studenterna. Det roligaste med att sitta i styrelsen har varit att lära känna en grupp människor med olika bakgrunder och mål. Sen har alla aktiviteter varit fantastiska.

KONTAKT: ledamot-safir@studentkaren.se

Ledamot
Thomas Söderberg, POL17
Jag gick med i safir för jag tycker det är viktig att ta vara på möjligheterna att påverka studiemiljön och skolgången. Det bästa med att sitta med i en styrelse är att få lära känna många nya människor och knyta kontakter. Att få en bättre inblick i högskolelivet och allt det som sker utöver enbart studerande.

KONTAKT: ledamot-safir@studentkaren.se

Ledamot
Rickard Malmén, EKREG17
Jag sökte till Safir för jag blev intresserad av att hjälpa till med studenternas utbildning och miljö på skolan. Jag sökte även detta för att jag ville hitta en ny utmaning i livet.
De roligaste hittills med att vara med i Safir är att man fått träffa och kommer få träffa massa nya människor, som senare i livet kan ha stor betydelse i sitt egna arbetsliv.

KONTAKT: ledamot-safir@studentkaren.se

Safirs samarbetspartners: