0707-170 886 info@studentkaren.se

Safir

Safir är en sektion av Studentkåren på Högskolan i Skövde och ekonomistudenternas främsta förespråkare. Safir verkar för att studenterna skall få ut så mycket som möjligt under sin studietid, genom exempelvis att granska utbildningskvalitén, främja samarbetet och kontakten med näringslivet och se till studiemiljön i och omkring skolan. Safir grundades 2014 och blev under sitt första år utsedda till ”Årets Förening” av Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation, S.E.R.O.

Ordförande
Elisabeth Åkesson POL15
Jag sökte till Safir för att förra året satt jag i styrelsen som utbildningsansvarig och tyckte att det var så himla givande och utvecklande så jag ville söka detta året med men ville ha en liten utmaning så sökte till ordförande då man även sitter i kårstyrelsen och kan vara med och påverkar dem större frågorna för studenterna. Det roligaste med att vara engagerad i Safir och Studentkåren är den glädjen och inspiration man får från alla andra engagerade människor samt att man får möjligheten att göra skillnad.

KONTAKT: ordf-safir@studentkaren.se

Vice ordförande
Nora Elvin EKONG15
Jag sökte till Safir för att jag först och främst vill vara med och planera samt genomföra roliga aktiviteter för Högskolans studenter, men också för att jag vill fortsätta utmana mig själv och utvecklas som person.
Att engagera sig i Safir ger mig möjlighet att knyta många nya kontakter, via t.ex. årliga konferenser där man får möta och nätverka med andra engagerade ekonomstudenter samt företag från hela Sverige, eller genom olika evenemang. Konferenserna, att lyckas med ett större evenemang samt gemenskapen i styrelsen är nog det roligaste med att vara med i Safirs styrelse.
Att få arbeta ideellt med andra engagerade studenter förgyller min tid här på skolan och det arbete jag gör kommer vara givande för mitt framtida arbetsliv och sociala liv.

KONTAKT: vice-safir@studentkaren.se

Kassör
Andreas Brodd EKONG15
Jag sökte till Safir för att få en personlig utmaning
Det roligaste med att vara med i Safir är att man får diskutera saker och komma fram till lösningar tillsammans och att man får umgås med drivna studenter.

KONTAKT: kassor-safir@studentkaren.se

Marknadsföringsansvarig
Felicia Westman EKJUG14
Jag sökte till Safir då jag kände att jag kunde bidra med många idéer och tankar som kan gynna Safir som styrelse under 2017 samtidigt som jag får arbeta praktiskt med marknadsföring och virtuell design som är ett personligt intresse.
Det roligaste med att vara med i Safir är alla nya kontakter samt att jobba tillsammans med andra engagerade studenter.

KONTAKT: pr-safir@studentkaren.se

Näringslivsansvarig
Robin Pettersson POL16

KONTAKT: naringsliv-safir@studentkaren.se

Introansvarig
Cecilia Nyqvist. EKONG13
Jag sökte till Safir för att utvidga mitt nätverk och hjälpa andra studenter till att få en bra studietid här på Högskolan i Skövde.
Det bästa med att sitta med i Safir är man lär sig nya saker och utmanar sig själv till tusen!

KONTAKT: introkommitte-safir@studentkaren.se

Utbildningsansvarig
Frida Sillrén, INEK16

Jag sökte till Safir eftersom jag ville vara med och hjälpa andra studenter att få en så bra studietid hör på skolan som möjligt! Jag sökte till utbildningsansvarig eftersom jag vill vara med och hjälpa elever att förändra saker de är missnöjda med, jag vill att eleverna på skolan ska känna att de har makt att förändra saker!
Det bästa med att vara med i Safir är det sköna gänget vi är i styrelsen! Det blir kul att gå på styrelsemöten och ha mycket ansvar och jobb när man har sköna människor med sig! Det är även en väldigt skön känsla att veta att man engagerar sig för att hjälpa andra!

KONTAKT: utbildning-safir@studentkaren.se

Safirs samarbetspartners: