Share Picture

Programmerare sökes!

SmoothSys är ett startup företag med fokus på smarta betalningslösningar med RFID/NFC teknik lokaliserade i Gothia Science Park i Skövde. Bolaget kommer främst utveckla anpassade betalningslösningar mot kund, men även andra tekniska lösningar. Just nu har vi ett pilotprojekt på gång med en betalningslösning mot kund.

Teamet består av två affärsutvecklare, en affärsrådgivare och en teknisk partner.

Vi söker nu en programmerare som vill bli en del av detta team. Du behöver ha någorlunda kunskap om att hantera källfiler från mjukvara och applikationer vi utvecklar, förmågan att förändra källfiler baserat på framtida klienters önskan och ha programmeringskunskaper i minst en av följande: C# .NET, ASP .NET & Web application programming, Java or Xcode. Men du kommer arbeta tillsammans med vår tekniska partner som har enorm kompetens och erfarenhet (har tidigare bland annat utvecklat betalningssystemet för kollektivtrafiken i Tehran med 8 miljoner användare) som kommer utbilda dig i vad som krävs.
Du som programmerare kommer arbeta med ett utländskt IT-team vilket innebär att engelska måste behärskas.
Vi ser gärna att du läser på högskolan i Skövde eller liknande.
Detta team kommer i framtiden lansera flertal projekt och även nya företag där du som programmerare/teknisk partner kommer vara en del av detta team.

Så vill du utveckla dina kunskaper samtidigt som du får chansen att bli en del av nya och spännande projekt/företag, hör av dig.
Vid intresse eller frågor, kontakta mig.
Albin@vinpaysys.se, 0737708023