Share Picture
Sexmästeriet

FB-FindUsonFacebook-online-1024

 

Vilka är SköSex?

Skövde Sexmästeri, eller SköSex, är en festförening för studenter som läser vid Högskolan i Skövde. Vi som är med i föreningen är vanliga studenter som vill ha så roligt som möjligt under studietiden och detta gör vi genom att delta i alla möjliga aktiviteter tillsammans.
Genom åren har vi hunnit utföra alla möjliga aktiviteter såsom skidresor, utlandsphester, camping med lek och sportevent och vanliga, enkla film- och spelkvällar.

Pubverksamhet
Det vi kanske är mest kända för är att vi har i uppdrag att bedriva festverksamheten på Kårhuset Boulogner, Skövdes egna studentpub och -klubb. Här har vi en skön pub på onsdagar där man tar och varvar ner lite mitt i veckan, och ett lite hetare dhisko mot helgen. Dhiskon brukar äga rum på fredagar men under större kvällar kan de flyttas till lördagen.
Det händer rätt ofta att vi har teman under våra öppetkvällar, och kommer man klädd efter temat bjuder vi på inträdet!

 

Join the dark side!
Att vara med i Sexet är dels väldigt roligt men också utvecklande. Här får du träffa alla möjliga människor från hela landet, både inom föreningen och i och med våra öppetkvällar. Ny vänskap och starkare självkänsla är två vanliga fenomen när man går med.
Utöver att det är socialt får du även praktiska erfarenheter såsom kassavana och vana med att hantera situationer som inte tillhör vardagen.

Kontakta våran vice sexmästare David för att få jobba en öppetkväll och prova på.
vicesexmastare@skovdesexmasteri.se

Utlandsphester
Titt som tätt drar vi ihop ett gäng för att åka på så kallade utlandsphester. Utlandsphester är när studenter från hela Sverige samlas på en ort för att festa, leka och umgås. Det här festerna är öppna för alla, och även om du inte är medlem i Skövde Sexmästeri tycker vi att det är jättekul när andra vill resa med oss – så häng gärna på!


Det ska vara roligt och utvecklande att vara med i Sexet!