Medlemskap

Att vara medlem i Studentkåren i Skövde kostar 300 kr per år eller 600 kr för tre år. Under denna tidsperiod har du full tillgång till diverse förmåner, såsom rabatter till våra evenemang eller en chans att engagera dig i en av våra styrelser. Om du köpt ett ettårsmedlemskap så måste du förnya ditt medlemskap för varje år för att fortsätta vara en del av oss!

Du som inte längre studerar men tycker om det arbete vi utför kan välja att vara stödmedlem för 100 kr per år. OBS! Ger inte rätt till Mecenatkort och rabatterbjudande eftersom du inte längre är student. Företag och privatpersoner som vill stödja/sponsra Studentkåren i Skövde ytterligare hänvisas till att kontakta styrelsen@studentkaren.se.

Köp av medlemskap sker med säker betalning via Payson. Du kan betala både med kort och via din internetbank.

Värt att notera är att vi fortfarande finns här för dig även om du inte är medlem. Ingen ska behöva gå utan stöd bara för att de inte vill eller kan betala för ett medlemskap.

Varför ska du vara medlem i Studentkåren i Skövde?

Att vara medlem i Studentkåren i Skövde är att ha och bidra till en bättre studietid!

Som medlem stöttar du arbetet som Studentkåren bedriver för att värna om din utbildning och studiesocial liv. Studentkåren jobbar aktivt med relevanta frågor och aktiviteter för doktoranderna och studenterna vid högskolan. Frågor som utbildning och diskrimineringsfrågor, evenemang som sittningar samt möjligheter för er att komma i kontakt med framtida arbetspartners och näringsliv.

Som medlem i Studentkåren är du en del av en förenad röst mellan Skövdes studenter, högskolan och aktuella aktörer. Du är också en del av studenternas nationella röst då vi i Studentkåren i Skövde aktivt jobbar med andra studentkårer för att påverka och förbättra förhållandet för alla studenter i hela Sverige.

Studentkåren har också flera samarbeten med organisationer, företag samt kommun som ger kårmedlemmar förmåner och rabatter. Du får också ett billigare pris på de event som kåren själv håller!

Att vara medlem i studentkåren i Skövde är att bidra till en bättre utbildning, ett bättre studentliv och ett mer levande campus!

Stäng meny
×
×

Varukorg