Om Oss

Skövde Sexmästeri

Att ”Sexa” kommer av det äldre svenska språket och står idag för att ”Festa”

Skövde Sexmästeri är en festförening för studenter som läser vid Högskolan i Skövde. Vi som är medlemmar i föreningen är studenter som vill ha så roligt som möjligt under studietiden och främja studentlivet i Skövde. Det är vi som driver och tar hand om vårt kära kårhus (Kårhuset Boulogner eller KB). Som medlem blir du inbjuden till våra exklusiva tillställningar, träffar massor med härliga människor, glassar på ditt CV med engagemang och får många andra fördelar.

Bartender

Älskar du att fixa den bästa festen? I Skövde Sexmästeri får du möjligheten att lära dig allt om bar och restaurang. För dig som vill ha meriter till ett extrajobb på sidan om skolan är detta en fantastisk möjlighet. Glöm inte att du kan använda dina nya drinkkunskaper till att skryta på vilken förfest som helst. Dessutom är Skövde Sexmästeri en självklar plats för härliga och drivna människor och vi söker alltid fler medlemmar! 

DJ

Skövde City University DJs (SCUD) är vi som är DJs på Kårhuset Boulogner. Hos oss lär du dig att mixa musik, ljussätta fester men även hantera utrustningen. Du börjar som aspirant och lär dig under en tid från erfarna SCUD:are tills du är redo nog för att ta dig an dansgolvet. Alla har sin egna särskilda DJ-stil och du kommer att upptäcka och utforska din egen.

Vill du vara med?

För att ta reda på mer om SköSex, kika in våran hemsida boulogner.se via knappen nedan eller kontakta våran vice ordförande via mejlen: vicesexmastare@skovdesexmasteri.se

Stäng meny
×
×

Varukorg