You are currently viewing Sommarjobbare/vikarie till kundtjänst på VGR Fastighet, stöd och service

Sommarjobbare/vikarie till kundtjänst på VGR Fastighet, stöd och service

Vi är en av Sveriges största fastighetsförvaltning och här får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision – ”Det goda livet”.

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med Regionens Hus i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla, Borås och Skövde, samt projektkontor vid våra sjukhus. Här får du får vara del i den verksamhet som Västfastigheter bedriver för sjukhus, naturbruk, folkhögskolor, Närhälsan, och museum.

Vi söker nu en person som är intresserad av att jobba extra samt jobba under sommaren hos oss i Kundtjänst på Västfastigheter. Vi ser gärna att du har lätt att samarbeta men även förmågan att självständigt kunna hantera frågor och ge svar. Du är serviceinriktad och vill ge det lilla extra.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du via vårt fastighetssystem samt via telefon ta emot ärenden gällande till exempel felanmälan och beställningar på våra fastigheter. Du skapar arbetsordrar, bevakar och hanterar inkomna ärenden i vårt fastighetssystem och mejl.

Intervjuer och urval sker löpande, ansök senast den 31/3.

Är du intresserad eller har frågor kontakta Josefin Arrhenius på josefin.arrhenius@vgregion.se